понеділок, 12 грудня 2016 р.

Ознайомитись з матеріалом інтернет-семінару «Індивідуальне та масове керівництво читанням-головні важелі розвитку читацьких інтересів школярів» можна на сторінці "Методична скринька" Перейти >>>

7 коментарів:

  1. зош-інтернат № 3
    Дякуємо за корисну інформацію! Нам, як нещодавно почавшим працювати на цій посаді, весь матеріал дуже доречний.

    ВідповістиВидалити
  2. Уважаемые Татьяна Васильевна, Татьяна Михайловна, Галина Харитоновна, спасибо вам большое за предоставленный материал! Обязательно воспользуюсь вашими разработками в своей работе. Просто, легко, доступно! Но сколько работы за этим стоит на самом деле! Спасибо всем большое и всем дальнейших творческих успехов!!!

    ВідповістиВидалити
  3. Могу также предложить для всех желающих свою разработку урока-игры "Что за прелесть эти сказки!" (текст + презентация). В игре охотно принимают участие дети 3-4 классов. Перейти к материалам можно вот по этой ссылке https://drive.google.com/drive/folders/0BzDLdFFo7v4dNlo1RWRZRG5wSm8 (выделить ссылку затем в открывшемся окошке выбрать функцию "открыть ссылку")

    ВідповістиВидалити
  4. Від зав. бібліотекою ЗОШ № 2 Даниленко Т.В. :
    "Шановні колеги!
    Дякуємо, що ви приділили увагу і час нашій роботі.
    Звичайно, тема «Індивідуальна та масова робота в бібліотеці» є неосяжною для творчості, фантазії, професіоналізму кожного бібліотекаря..
    Ми поділилися з вами своїм досвідом і добутками.
    Дякуємо за коментарі і маємо надію, що наші наробки стануть у пригоді у вашій роботі.
    З повагою Даниленко Т.В., Сербіна Г.Х., Донченко Т.М."

    ВідповістиВидалити
  5. Спасибо организаторам и комментаторам за участие в семинаре.Отдельное спасибо Натэлле Павловой за "небайдуже ставлення до процесу"и готовность делиться своим опытом и наработками.

    ВідповістиВидалити