четвер, 13 лютого 2020 р.

Сьогодні,13.02.2020р., на базі ІППО в Лабораторії творчого бібліотекаря відбулось заняття за проектом «Інноваційні зміни в роботі бібліотек ЗЗСО на засадах бенчмаркінгу». На початку зустрічі були представлені Лепбуки, що зайняли перші місця, нагороди отримали бібліотекарі з Мирнограду, Дружківки, Слов’янська, Костянтинівського району. Дуже цікаво, коли автор лепбуку сам розповідає про свою ідею, та засоби її використання. Ми успіли самі в цьому переконатися і створити свій груповий смайлик.



Потім присутніх ознайомили з методом бенчмаркінгу – то ніби еталон, висота, використання передового досвіду, заохочення до впроваджування у своїй роботі найцікавішого.
Також всі присутні взяли участь у створенні проекту опитування бібліотек стосовно фондів, доступу до ресурсів, науково-методичної діяльності та маркетингу.
На зустрічі було наголошено, що будуть підтримуватись роботи в екологічному напрямку, а також протягом року буде оголошено конкурс на творчу розробку або буктрейлер присвячений до 90-ліття Ліни Костенко.

Немає коментарів:

Дописати коментар