четвер, 13 лютого 2020 р.


ІІІ засідання Лекторію для молодих бібліотекарів
12 лютого 2020 року на базі ЗОШ№9 м. Краматорська (завідуюча бібліотекою Вєтрова В.Є.) відбулося чергове засідання Лекторію для молодих бібліотекарів на тему: «Облік бібліотечних фондів навчальної літератури» » за планом:
1.Консультація. Опрацювання Інструкції про порядок комплектування та облік підручників та навчальних посібників у бібліотечних фондах загальноосвітніх, професійно-технічних та вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації, затвердженої наказом Міністерства освіти і науки України від 02.12.2013 №1686.
2. Методична панорама. Удосконалення знань щодо ведення документів з обліку підручників.
3. Практична робота. Робота з реєстраційною карткою.
4. Домашнє завдання. Редагування картотеки підручників.
На засіданні були присутні бібліотекарі ЗОШ № 13, 17, 21, 26 та керівник Трощилова Таісія Яківна, завідуюча бібліотекою ЗОШ№31, яка розповіла бібліотекарям-початківцям про особливості ведення документації щодо бібліотечних фондів навчальної літератури, надала методичні рекомендації по оформленню документації.

Молоді спеціалісти мали змогу на практиці удосконалити свої професійні знання та оволодіти основами бібліотечної майстерності.
На завершення засідання усі присутні одержали пам ятки:
форми обліку бібліотечних фондів навчальної літератури
процес обліку підручників
та матеріал по темі Лекторію на флеш-пам ять.
Участь у теоретичних і практичних заняттях нададуть можливість слухачам набувати нові знання та навички для успішної професійної адаптації, подальшої зміни професійної ситуації та професійного зростання.
Кожен учасник взяв з собою частину гарного настрою, позитивних емоцій, креативних ідей.

Немає коментарів:

Дописати коментар