понеділок, 7 жовтня 2019 р.


Відкриття Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек у ЗЗСО № 25 почалося зі шкільної радіо-інформ-хвилинки, де до відома учнів було доведено історію виникнення цього місячника, познайомлено з планом роботи бібліотеки у жовтні та пролунав заклик прийняти активну участь у засобах роботи бібліотеки. Здійснене оформлення стендів до місячника.

 У межах першого тижня місячника було оформлено книжкову виставку у бібліотеці «Книги читайте – світи пізнавайте», а до Міжнародного дня музики у читальному залі була обладнана бібліотечна виставка «А музика звучить…».
1 жовтня, з метою популяризації дитячої літератури, бібліотекарем школи було проведено огляд та відео-огляд сучасної української літератури  серед учнів 5-А та 5-В класів. Дітям було запропоновано ознайомитися з цікавими книжками сучасних українських письменників. Увазі читачів була представлена виставка літератури найбільш відомих авторів. Також, школярі з великим захопленням переглянули відео-роліки про незвичайні книги, які виготовлені руками умільців всього світу «Цікаві факти про книги» та «Найкрасивіші бібліотеки світу».
2 жовтня Благодійний Фонд «Happy Paw» за підтримки Міністерства освіти вдруге організовує у школах країни «Всеукраїнський урок доброти «Гуманне та відповідальне ставлення до тварин». Проведення уроку приурочене до Всесвітнього дня тварин, який відзначають 4 жовтня. Увазі читачів бібліотека пропонує книжкову виставку «Людина починається з добра».
З метою розвитку творчого формування особистості, творчої самореалізації за допомогою книг, розкриття здібностей і нахилів учнів, 3 жовтня Павловою Н.Г. був проведений День бібліотворчості «Читаємо, граємо, малюємо» за творами В. Сухомлинського серед учнів 2-А та 2-Б класів. Школярі уважно слухали оповідання В. Сухомлинського, якi вчать малечу доброти, чуйності, любовi до своєї рiдної домiвки, до рідної Батьківщини. В ході уроку діти творчо проявили себе в малюванні ілюстрацій до оповідань і казок письменника, набули нові знання і вміння.

Немає коментарів:

Дописати коментар