середа, 23 жовтня 2019 р.


23 жовтня  2019 р. у ліцеї № 35 ім. В.М.Шеймана пройшов семінар-практикум за темою «Промоція читання та залучення читачів: сучасні підходи та можливості».
На початку семінару зав. бібліотеки Жмиря О.В. влаштувала ознайомчу екскурсію до бібліотеки, де розташована фабрика друку для організації роботи вчителів за освітньою програмою НУШ. В ліцеї бібліотеки є персональний комп’ютер, ноутбук, техніка для друкування, копіювання, сканування та ламінування з витратними матеріалами для початкової школи.


Вчитель початкових класів, Грін Н.С., провела цікавий та корисний тренінг з інтерактивними технологіями. Вона показала нові  можливості смарт дошки для професійної самореалізації бібліотекарів.
Робота на дошці схожа на роботу з планшетним ПК.
Інтерактивна дошка дозволяє одночасно працювати, писати, малювати, переміщати об’єкти за допомогою пальців, переглядати файли, відвідувати веб-сайти, працювати з відеороликами, відкривати і закривати додатки.
Присутні бібліотекарі ознайомилися з деякими можливостями смарт дошки, яка захопила всіх! Дякуємо всім за позитивну атмосферу співпраці.

Немає коментарів:

Дописати коментар