четвер, 13 квітня 2017 р.




12 квітня бібліотекарі навчальних закладів шкіл міста прийняли участь у роботі практичної конференції «Читання в новому форматі. Підтримка читання - спільне завдання бібліотеки, школи та сімї», яка проходила у  ЗОШ №35.
На конференції бібліотекарі обмінялися досвідом роботи з підтримки і просування сімейного читання, як основи всебічного розвитку дітей. Цікаво представили свій досвід бібліотекарі ЗОШ №1 Мезенова Г.О., ЗОШ №20 Ярова В.І., ЗОШ №35 Жмиря О.В. В їх виступах можна було побачити традиційні та інноваційні форми роботи.


Родзинкою конференції став відеоролик «Гордість сім’ї» бібліотекаря ЗОШ №28 Бондаренко Т.В. Бібліотека в домашній обстановці-це куточок чарівництва і знань, гордість кожного. Бібліотекар ЗОШ №»22 Гіндіна І.В. показала майстер-клас для батьків та дітей «Сила родинного вогника» та подарувала всім учасникам семінару памятки «Як прививати любов до читання».
Учасники конференції дійшли висновку, що одним з найважливіших пріоритетних напрямків є підтримка сімейного читання та пропаганда читання як основи інтелектуального та особистісного розвитку дитини, підлітка.

Немає коментарів:

Дописати коментар