четвер, 14 лютого 2019 р.


ІV засідання Лекторію для молодих бібліотекарів
13 лютого 2019 року на базі Краматорської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 9 відбулося ІV засідання Лекторію для молодих бібліотекарів на тему «Внесення змін до облікових документів (Щоденник роботи бібліотеки та Книга сумарного обліку) згідно Універсальної десяткової класифікації».

Бібліотекар ЗОШ№ 31 Трощилова Т.Я.. ознайомила початківців з основною таблицею УДК та допоміжними таблицями визначників, які відображають повторювання поняття, загальні для всіх розділів або всередині одного чи кількох, близьких за змістом розділів.
Під час практичного заняття молоді фахівці активно працювали над вивченням УДК; обговоренням змін у веденні облікової документації (розкриття фонду за галузями знань); над прикладами систематизації бібліотечного фонду за УДК.
Учасникам у ході заняття надано консультації, методичні поради з різних детальних питань впровадження УДК в практику роботи і методико-практичні матеріали (за допомогою флеш-копіювання) на допомогу практичному запровадженню УДК. Початківці-бібліотекарі, які не мали змоги бути присутніми на черговому засіданні також одержать на електронні адреси матеріал з ІV засідання Лекторію.

Немає коментарів:

Дописати коментар