понеділок, 16 січня 2017 р.



11.01.2017 року відповідно до плану роботи методичної комісії шкільних бібліотекарів на базі ЗОШ № 15 відбулося чергове заняття лекторію для молодих бібліотекарів на тему «Рекомендації щодо проведення інвентаризації бібліотечного фонду. Списання літератури».

Привітала учасників засідання Кривченкова Л.Л., керівник ЛМБ (зав.бібліотеки ЗОШ № 15).
У теоретичному блоці учасники заняття опрацювали «Інструкцію з обліку документів, що знаходяться у бібліотечних фондах», «Інструкцію з інвентаризації матеріальних цінностей». Також керівник лекторію ознайомила присутніх з «Типовою інструкцією про порядок списання матеріальних цінностей з балансу бюджетних установ», поділилась власним досвідом.
Наприкінці засідання, у практичній частині, перед бібліотекарями було поставлено завдання – оформити Акти інвентаризації та Акти на списання, з яким вони добре впорались.

У       ЗОШ № 15 шкільний бібліотекар Кривченкова Л. Л. провела мультимедійну вікторину «Виховання серця » для  учнів 3-б класу (учитель Греш О.І.) Цей захід став підсумком голосних читань повісті-казки австрійського письменника Фелікса Зальтена про маленького оленятка «Бембі». Вікторина  складалась з 3-х блоків питань: «Щ о ми знаємо  про головного героя», «Чий це портрет», «Читаємо уважно».  Діти дійсно були уважними під час читання, тому майже на всі  запитання відповіли правильно.  Всі учасники отримали призи і гарний настрій.

Немає коментарів:

Дописати коментар