середа, 24 лютого 2016 р.



24 лютого 2016 р. в ЗОШ № 9 відбувся круглий стіл бібліотекарів шкіл І округу за темою «Формування іміджу шкільної бібліотеки». Були присутні бібліотекарі шкіл №№ 2, 3, 9, 17, 35 та учні старших класів.
Формування іміджу шкільної бібліотеки є одним з напрямків роботи. Головне завдання іміджу – показати поряд з компетентністю готовність бібліотекаря до спілкування, створити образ порадника.
В обговоренні теми приймали участь учні старших класів. Вони бачать бібліотеку як інформаційний центр, оснащений технічними засобами, щоб мати вільний доступ в мережу Інтернет. Але бібліотека – це не тільки електронні технології, а й нові книжки сучасних письменників.
Учасники круглого столу ознайомились з такими поняттями, як менеджмент, маркетинг, фандрайзинг та їх практичне застосування.

Підсумком роботи круглого столу можна вважати такі слова: «Імідж – це загальне уявлення про бібліотеку, що залежить від щоденної роботи й виробляється протягом довгих років. Він передбачає розвиток власного стилю, створення позитивного образу, що буде відрізняти бібліотеку від інших».

Немає коментарів:

Дописати коментар