четвер, 19 листопада 2015 р.



18 листопада в ЗОШ № 6 відбувся круглий стіл шкільних бібліотекарів шкіл IV округу за темою: «Книжки, що здатні змінити світогляд дитини».

На засіданні поділилися досвідом роботи по заохочуванні учнів до читання творів сучасних українських письменників: М. Прохасько, Т. Прохасько, Л. Ніцой, І. Костирі, Дзвінки Матіяш та ін.
Зав. бібліотекою ЗОШ № 6 Л. Борійчук поділилася враженням, про те, як діти сприйняли книгу «Вклоняємось доземно українському солдату», подаровану Міністерством оборони України. Зав. бібліотекою ЗОШ № 31 Трощилова Т.Я. розповіла про проведену у листопаді презентацію книги «Героям слава» (розповіді для дітей про героїв фронту і тилу), придбаної бібліотекарями шкіл у видавництві «Мамине сонечко», та її вплив на світогляд школярів.
Учасники круглого столу розглянули методику застосування в своїй роботі інтерактивних книжок на прикладі книги «Ожившие динозавры», які можна роздивлятися за допомогою нової технології 2С-окуляри.
Отже, книжка здатна відкрити світ, осмислити власне призначення в ньому, знайти підтримку й розуміння того, що відбувається сьогодні. Вона спроможна змінити світогляд та життя!

Немає коментарів:

Дописати коментар